Toniranje boja

Ručno toniranje boje kolor pigmentima prilično je mukotrpan posao koji u najvećem broju slučajeva rezultira neželjenom nijansom. Problem se ponavlja kada vam zatreba malo boje iste nijanse za popravak zida nakon naknadnih radova, prikrivanje zaprljanosti zida i slično.

Da biste izbjegli mukotrpan i neizvjestan posao ručnog toniranja boje, nudimo vam mogućnost kompjuterskog miješanja i toniranja boje u nijansu po vašoj želji. Na raspolaganju vam je ton karta sa cijelom lepezom najrazličitijih nijansi svih boja, ukupno više od 1000 nijansi.

Baze i pigmenti za dobivanje željene nijanse su visoke kvalitete i perive.

Uz pomoć našeg ljubaznog i stručnog osoblja zasigurno ćete pronaći nijansu upravo po vašoj želji.

Plaćanje na rate

Poštovani kupci,

U mogućnosti smo Vam ponuditi kupovinu na rate posredstvom:

1. Raiffeisen Master Card Shopping kartice - Maksimalno do 12 rata, minimalan iznos transakcije 100,00 KM
2. Unicredit kreditne kartice - Maksimalno do 12 rata, minimalan iznos transakcije 100,00 KM
3. Intessa Sanpaolo kreditne kartice - Maksimalno do 6 rata, minimalan iznos transakcije 100,00 KM

Mjenjačnica

Mjenjačnica

U saradnji sa BBI bankom u Penny plus prodajnim centrima Velešići, Neđarići i Alipašino polje nudimo mogućnost zamjene stranih valuta. Mjenjačnica radi svakim radnim danom i nedeljom.

Građevinske usluge

GRAĐEVINSKA OPERATIVA

VISOKOGRADNJA

 • Izgradnja stambenih, poslovnih, industrijskih i javnih objekata
 • Rekonstrukcija, adaptacija i sanacija postojećih objekata
 • Armirano-betonski radovi
 • Zidarski radovi
 • Građevinsko - zanatski radovi
 • Elektroinstalacije
 • Mašinske instalacije
 • Vodovod i kanalizacija
 • Završni radovi
 • Izvođenje enterijera
 • Održavanje objekata


NISKOGRADNJA

 • Priprema i uređenje građevinskog zemljišta
 • Iskopi
 • Vanjsko uređenje
 • Izgradnja različitih objekata iz oblasti niskogradnje


PROJEKTOVANJE I DIZAJN

 • Projektovanje svih vrsta objekata u visokogradnji i niskogradnji
 • Projektovanje enterijera
 • Projektovanje i dizajn namještaja i opreme

Kantiranje i rezanje iverice

Naše dugogodišnje iskustvo kada je u pitanju obrada dreveta i kantiranje daje nam mogućnost da našim klijentima ponudimo odlične uslove i olakšice što su prepoznali mnogi majstori, stolari, arhitekte... Penny plus prodajni centar opremljen je mašinom velikog dnevnog kapaciteta, kantaricom visoke kvalitete kantiranja, te ručnim raskrajačem za male i transportne rezove. Visoka kvaliteta usluge i opreme omogućava da sve vaše zahtjeve kao stolara i majstora, obavite što efikasnije, bolje i brže. Važno je napomenuti da naše usluge i povlastice koje nudimo stolarima i kupcima ne važe samo za područje Kantona Sarajevo, gdje se naše poslovnice nalaze, već za cijelo područje BiH. Ukoliko ste arhitekta ili dizajner i radite u domenu enterijera, možete nas kontaktirati jer i za vas imamo odlične mogućnosti saradnje. Na iskrojene ploče, prema Vašoj želji i potrebama, vršimo kvalitetno ljepljenje rubnih traka iz naše široke lepeze rubnih traka i to od PVC, furnir traka do ABS traka.

Rezanje granitnih elemenata na mjeru

Više vam ne trebaju skupi alati da bi obavili posao jer u Penny plus prodajnim centrima smo u naše usluge, s ciljem da našim kupcima olakšamo postavljanje klupica, gazišta i ploča od granita, uvrstili i rezanje granitnih elemenata na mjeru.

Opremljeni smo modernom mašinom koja precizno, dijamantskim alatom reže granit. Ova usluga je dostupna u svim Penny plus centrima.

Zamjena robe

Ukoliko ste kupili previše ili nešto što niste trebali, nudimo Vam mogućnost zamjene robe. Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom u našem centru ili ga poželite zamijeniti za neki drugi proizvod, posjetite naš trgovački centra i uradite to. Zamjenu robe vršimo samo uz priloženi originalni račun i to u roku od 7 dana od dana kupovine. Proizvod koji se vraća, mora biti upakovan u originalnu ambalažu, nekorišten i neoštećen.

Kućna dostava

Kako bismo kupovinu učinili brzom i jednostavnom, nudimo Vam dostavu većine proizvoda koje ste kupili.

Savjetovanje

Svojim iskustvom, i uz saradnju naših zaposlenika i korisnika naših proizvoda, dajemo savjete našim kupcima o načinu ugradnje i kvaliteti prozvoda. U sklopu definisanja potreba prepoznaju se zahtjevi prema kvaliteti usluge, sigurnosti, nadzoru i upravljanju infrastrukturom. Dugogodišnje iskustvo, školovani i certifikovani stručnjaci u Penny plus-u garancija su i obaveza da pružamo maksimum.

Popravke & garancija

U zajedničkoj saradnji naši poslovni partneri, ovlašteni serviseri vrše popravku pojedinih proizvoda u garantnom roku uz originalan račun i garantni list.