Dragi naši mališani,

Sa velikim uzbuđenjem pozivamo vas da zajedno proslavimo 6.godišnjicu naše i vaše najdraže Toys'n'Fun igraonice! Pripremili smo nezaboravno slavlje koje će se održati u nedjelju, 18. februara, od 14 do 16 sati, na adresi Halida Kajtaza bb, u Velešićima. Ovo je poseban trenutak koji želimo podijeliti s vama.

 

Da biste osigurali svoje mjesto na ovoj veličanstvenoj proslavi, molimo vas da rezervišete svoje mjesto pozivom na broj 033/407-644.

Naša proslava obiluje raznovrsnim aktivnostima koje će učiniti ovaj dan nezaboravnim za sve prisutne. Očekuje vas vrtlog ritma i plesa na disco podijumu, slasna zakuska koja će zadovoljiti sva nepca mališana, facepainting koji će unijeti boje i osmijeh na lica vaših najmlađih, te naše omiljene maskote koje će dodatno začiniti atmosferu i učiniti ovaj dan još posebnijim.

Radujemo se što ćemo provesti ovo slavlje s vama i stvoriti divne uspomene koje će trajati godinama. Vidimo se na našoj velikoj šestoj rođendanskoj proslavi, spremni za nezaboravan dan pun radosti, igre i smijeha!

Vaš Toys'n'Fun tim