Usluge koje nudimo za Vas

Usluge koje nudimo

 • Dostava kupljene robe

  Kako bismo kupovinu učinili brzom i jednostavnom, nudimo Vam dostavu većine proizvoda koje ste kupili. Dostava zavisi od vrijednosti kupljene robe i udaljenosti vaše adrese. Kako bismo vašu kupovinu učinili brzom i jednostavnom, nudimo Vam dostavu većine proizvoda. Firma Penny plus raspolaže voznim parkom više od 15 teretnih vozila kojom dostavljamo robu na vašu adresu. Dostava je besplatna za kupljenu robu iznad 251KM i u radijusu do 10km. Dostava robe osim što zavisi od vrijednosti kupljene robe i udaljenosti vaše adrese zavisi i od vrste robe. Dostavu pojedinačnih narudžbi iz prodajnih centara se određuje po ukupnoj težini pošiljke, tj. svih proizvoda iz narudžbe, i odredištu. Za cijene i dostavu online narudžbi provjerite ovdje.
 • Plaćanje na rate

  Kupovina na rate je moguća posredstvom: Raiffeisen Master Card Shopping kartice - Max do 12 rata, minimalan iznos transakcije 100,00 KM Unicredit kreditne kartice - Max do 12 rata, minimalan iznos transakcije 100,00 KM Intessa Sanpaolo kreditne kartice - Maxo do 6 rata, minimalan iznos transakcije 100,00 KM
 • Mjenjačnica

  U saradnji sa BBI banka Sarajevo u našim prodajnim centrima Velešići, Blažuj i Nedžarići na raspolaganju su vam i mjenjačnice koji rade i nedjeljom, a u svrhu što kvalitetnije i potpunije usluge za sve naše kupca/klijente. Uslugom mjenjačnice u kratkom roku možete zamijeniti novac i uživati u kupovini i ponudi koju nude naši prodajni centri. Trenutno je moguća zamjena sljedećih valuta: CHF, DKK, EUR, GBP, HRK, NOK, SEK i USD. Mjenjačnica posluje u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju Federacije BiH, Zakonu o Centralnoj banci BiH i odlukom o uslovima i načinu poslovanja mjenjačnica koju je usvojila Vlada FBiH i Ministarstvo finansija FBiH. Mjenjačnica Velešići Halida Kajtaza b.b. Velešići 71000 Novo Sarajevo Radno vrijeme: pon - sub, 08 - 18.00 h ned: 08 - 14 h Mjenjačnica Nedžarići M. Gavrankapetanovića 1 Nedžarići 71210 Ilidža Radno vrijeme: pon - sub, 08 - 18.00 h ned: 08 - 14 h Mjenjačnica Alipašino polje Trg solidarnosti b.b. Alipašino polje 71000 Novi Grad Radno vrijeme: pon - ned, 07 - 22 h ned: 07 - 22 h Mjenjačnica Blažuj Mostarsko raskršće b.b. Blažuj 71240 Hadžići Radno vrijeme: pon - ned: 07.30 - 21h
 • Toniranje boja

  Da nijansa boje za zidove ili fasade bude sasvim u skladu s Vašim željama posjetite jedan od prodajnih centara Penny plus gdje vam nudimo mogućnost kompjuterskog miješanja i toniranja. Ručno toniranje boje kolor pigmentima prilično je mukotrpan posao koji u najvećem broju slučajeva rezultira neželjenom nijansom. Problem nastaje kada vam zatreba malo boje iste nijanse za popravak zida nakon naknadnih radova, prikrivanje zaprljanosti zida i slično. Da biste izbjegli neizvjestan posao ručnog toniranja boje na raspolaganju vam je kompjutersko miješanje i toniranje boje u nijansu prema vašim potrebama a na raspolaganju vam je ton karta sa cijelom lepezom boja, ukupno više od 1000 nijansi. Baze i pigmenti za dobivanje željene nijanse su visoke kvalitete i perive. Uz pomoć našeg ljubaznog i stručnog osoblja zasigurno ćete pronaći nijansu upravo prema vašoj želji. Želimo Vam da u potpunosti uživate u vašem novo obojenom i uređenom domu!
 • Kantiranje i rezanje iverice

  Naše dugogodišnje iskustvo kada je u pitanju obrada dreveta i kantiranje daje nam mogućnost da našim klijentima ponudimo odlične uslove i olakšice što su prepoznali mnogi majstori, stolari, arhitekte... Penny plus prodajni centar opremljen je mašinom velikog dnevnog kapaciteta, kantaricom visoke kvalitete kantiranja, te ručnim raskrajačem za male i transportne rezove. Visoka kvaliteta usluge i opreme omogućava da sve vaše zahtjeve kao stolara i majstora, obavite što efikasnije, bolje i brže. Važno je napomenuti da naše usluge i povlastice koje nudimo stolarima i kupcima ne važe samo za područje Kantona Sarajevo, gdje se naše poslovnice nalaze, već za cijelo područje BiH. Ukoliko ste arhitekta ili dizajner i radite u domenu enterijera, možete nas kontaktirati jer i za vas imamo odlične mogućnosti saradnje. Na iskrojene ploče, prema Vašoj želji i potrebama, vršimo kvalitetno ljepljenje rubnih traka iz naše široke lepeze rubnih traka i to od PVC, furnir traka do ABS traka.
 • Rezanje granit ploča

  Više vam ne trebaju skupi alati da bi obavili posao jer u Penny plus prodajnim centrima smo u naše usluge, s ciljem da našim kupcima olakšamo postavljanje klupica, gazišta i ploča od granita, uvrstili i rezanje granitnih elemenata na mjeru. Opremljeni smo modernom mašinom koja precizno, dijamantskim alatom reže granit. Ova usluga je dostupna u svim Penny plus centrima.
 • Zamjena robe

  Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom u našem centru ili ga želite zamijeniti za neki drugi proizvod nudimo Vam mogućnost zamjene robe. Zamjenu robe vršimo samo uz priloženi originalni račun i to u roku od 7 dana od dana kupovine. Proizvod koji se vraća, mora biti upakovan u originalnu ambalažu, nekorišten i neoštećen.
 • Popravke i garancija

  U zajedničkoj saradnji naši poslovni partneri, ovlašteni serviseri vrše popravku pojedinih proizvoda u garantnom roku uz originalan račun i garantni list.
 • Penny plus Club card

  Postanite članovi naših potrošačkih kartica i ostvarite popuste prilikom kupovine u našim prodajnim centrima.

  Koje su vaše obaveze?

  Nema ih! Vaše članstvo je besplatno i donosi vam kako trenutne tako i buduće povoljnosti kupovinom u našim prodajnim centrima.

  Kako koristite karticu?

  Prilikom savake naredne kupovine, prije štampanja fisklanog računa i plaćanja, pokažite Vašu karticu na kasi i iskoristite prednosti članstva u klubu.

  Imate pitanja ili trebate pomoć?

  Slobodno zatražite pomoć na našim INFO pultovima, pozovite na naše dobro poznate brojeve telefona ili pošaljite nam pitanje na e-mail adresu: [email]pennyplus2@bih.net.ba[/email] Postanite član Club Card-a i ostvarite popust do 3% Karticu pod nazivom "PENNY plus-Club card" može dobiti svako punoljetno, fizičko lice sa stalnim prebivalištem u BiH, kao i lica koja stanuju u inostranstvu, koje napravi račun veći od KM=999,99, te ispuni pristupnicu. Preuzmite pristupnicu i saznajte više informacija Postanite član mClub Card-a (kartica namijenjena majstorima i solomajstorima) i ostvarite popust do 5% Karticu pod nazivom "PENNY plus-mClub card" može dobiti svako punoljetno, fizičko lice sa stalnim prebivalištem u BiH, kao i lica koja stanuju u inostranstvu, koje napravi račun veći od KM=1999,99, te ispuni pristupnicu. Preuzmite pristupnicu i saznajte više informacija